(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада рақамли технологиялар соҳасида банд ходимлар ва уларни моддий манфаатдорлиги масаласи кўриб чиқилган. Мақолада рақамли технологияларини ривожланиши, мамлакатимиз ва соҳада банд бўлган ходимлар сони ва мамлакатимизда ўртача иш ҳақи ҳамда соҳадаги ўртача иш ҳақи таҳлили амалга оширилган.