(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyotning mazmuni nazariy tomondan yoritilgan bo'lib, iqtisodiy tarmoq(soha)larda uning o'rni, rivojlangan mamlakatlar tajribasi va yutuqlari, respublikamizda uni rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan. Mazkur maqolani o'rganishda "Adabiyotlar sharhi" metodidan foydalanildi.