(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada korxonalarda innovasion faoliyatga oid boshqaruv qarorlarini qabul qilish bosqichlari va asosiy vazifalari korxonalarning innovasion faoliyatini boshqarishni shakllanishning nazariy va amaliy tamoyillari korxonalarning innovasion faoliyatini boshqarishning nazariy asoslari haqida fikir va mulohazalar keltirilgan.