(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада харажатлар ҳисоби ва маҳсулот таннархини калькуляция қилиш жараёнларида рақамли технологиялардан фойдаланишнинг афзалликлари таҳлил қилинган. Шунингдек, унда рақамли технологиялардан фойдаланишнинг корхона молиявий натижаларига бўлган ижобий таъсири, маълумотларнинг аниқлиги ва тезкорлиги ҳамда ишлаб чиқариш жараёнларини оптималлаштириш имкониятлари ёритилган. Изланишлар натижалари бўйича илмий таклиф ва амалий тавсиялар берилган.