(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqola Yaponiyaning sanoat rivojlanish strategiyalarini O'zbekiston iqtisodiyoti va sanoat tarmoqlariga qo'llash imkoniyatlarini o'rganadi. Maqola, Yaponiya sanoatining muvaffaqiyatli tajribalarini tahlil qilgan holda, O'zbekistonning sanoat sektorini yanada rivojlantirish uchun ushbu strategiyalarni qanday qo'llash mumkinligini ko'rib chiqadi. Shuningdek, texnologik innovatsiya, sifatni boshqarish va ta'lim tizimini modernizatsiyalash kabi muhim omillar O'zbekiston sanoatining global raqobatbardoshligini oshirishda muhim rol o'ynashi ko'rsatib o'tiladi.