(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada xo’jalik yurituvchi subyektlarda tashqi auditorlik tekshiruvlari paytida eng muhim bosqichlardan biri sanalgan ichki nazorat tizimini o’rganish hamda baholashning nazariy asoslari to’g’risida fikrlar yoritib berilgan. Shuningdek, ichki nazorat tizimini o’rganish va baholash jarayonlarining samaradorligiga ta’sir qiluvchi omillar tasnifi ishlab chiqilgan