(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
мақолада Ўзбекистон инновацион ривожланиш босқичига ўтишида фан-техника тараққиёти ва улар орасидаги интеграция муносабатларига таъсир кўрсатувчи макроиқтисодий омиллар кўриб ўтилган ва ушбу омилларнинг салбий таъсирини камайтириш чоралари сифатида илмий-ишлаб чиқариш сохасини шакллантириш таклиф этилади.