(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada moliyaviy hisobotning xalqaro standartlariga o’tish zarurati, sug’urta tashkilotlarida hisobni tashkil etishdagi muammolar, 17-sonli MHXSni o’ziga xos xususiyatlari, sug'urta shartnomalarini hisobga olish qoidalari yoritib berilgan.