(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада мамлакатдаги кичик бизнес ва тадбиркорлик субъектлари томонидан ишлаб чиқарган маҳсулотларининг хорижга экспорт қилиш имкониятлари ва механизмлари тадқиқ қилиниб, бу борада қабул қилинган меъёрий ҳужжатлар ҳамда хорижий мамлакатларнинг илғор тажрибасидан фойдаланиш бўйича таклиф ва тавсиялар берилган.