(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimiz bank-moliya tizimidagi amalga oshirilayotgan islohotlar, bank xizmatlarini raqamlashtirish orqali mijozlarga qulay va tezkor xizmat ko'rsatish tartibi, hududiy bank moliya tizimining integratsion faoliyatini rivojlantirishga doir ATB “Anorbank” faoliyatiga doir PESTO metodining o’tkazilishi va bank tizimining integratsion faoliyatini takomillashtirishga doir takliflar keltirib o’tilgan.