(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада мелиоратив тизимлар ҳолатини баҳолаш бўйича халқаро тажрибалардан келиб чиққан ҳолда, замонавий технологиялардан фойдаланиш замон талаби ва энг муҳим вазифалардан бири саналади.