(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Корхона фаолиятида маркетинг дастурларидан фойдаланиш, инновацион маркетингни йўлга қўйиш, дастурлардан фойдаланиш таҳлили ҳақида назарий маълумотлар ва амалий жиҳатлари очиб берилиб, таклифлар баён этилган