(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada tijorat banklarida muammoli kreditlarni guruhlash, ularni tarkib va, muammoli kreditlarning paydo bo‘lishiga ta’sir etuvchi ichki va tashqi omillar, hamda ularni yuzaga kelish sabablari, ularning tahlili asosida o‘rganilgan. Maqolada shuningdek, hozirgi kunda tijorat banklarida kuzatilayotgan kreditlash jarayonidagi muammoli kreditlarga olib keluvchi belgilari ham yoritilgan.