(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada ijaraga olingan foydalanish huquqi ko‘rinishidagi aktivlar hisobini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, me’yoriy-huquqiy hujjatlarda va adabiyotlarda ijaraga berilgan ta’riflar tanqidiy o’rganilgan. FHKA xalqaro standartlar asosida dastlabki tan olinishi va hisobda aks ettirilshi bo’yicha schotlar taklif etilgan hamda xulosalar shakllantirilgan.