(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Бу мақола Ўзбекистонда яшил иқтисодиётга инвестицияларни жалб қилиш усулларини таҳлил қилади. Хусусан, ривожланган мамлакатлар тажрибасидан фойдаланилган ҳолда, Ўзбекистон учун мослаштирилган стратегиялар ва тавсиялар берилган. Мақсад иқтисодий ўсишни таъминлаш билан бирга экологик барқарорликни оширишдир.