(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada moliyaviy savodxonlik tushunchasi, insonlarning moliyaviy savodxonlik darajasiga ta’sir etuvchi omillar, raqamli iqtisodiyot sharoitida mamlakatimiz aholisining moliyaviy savodxonligini oshirishda muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari, moliyaviy savodxonlikni oshirishdagi xorijiy davlatlar tajribasidan unumli foydalanish, xorijiy davlatlarning moliyaviy savodxonlikni oshirish bo‘yicha tajribalarini O‘zbekistonda moliyaviy bilimlarni oshirish jarayoniga qo‘llashga doir tavsiyalar keltirib o‘tilgan.