(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiyotning ekologiya bilan o’zaro bog’liqligi, iqtisodiy faoliyatning atrof-muhitga ta’siri va natijalari ko’rib chiqildi. Shuningdek, maqolada mamlakat iqtisodiyoti va ishlab chiqarishda yuzaga keladigan ekologik hamda tabiatga zarar keltirishi mumkin bo’lgan xavflarni kamaytirish uchun ‘‘yashil iqtisodiyot’’ga o’tish va uning afzalliklari aks ettirilgan.