(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада иқтисодиётларни жадал интеллектуаллаштириш шароитида маҳаллий бизнес тузилмаларининг инновацион ривожланиш динамикаси ва ҳолати чуқур таҳлил қилинган.