(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiyotntng turli sohalarida tadbirkorlik sub'ektlari faoliyatini tartibga solishda mamlakat innovatsion faoliyatini rivojlantirishning eng samarali yo'li tahlil qilinadi. Bundan tashqari, sohada va Qoraqalpog'iston Respublikasida innovatsiyalarni joriy etish amaliyoti o'rganildi. Tadbirkorlik sub'ektlarini tartibga solishning moliyaviy mexanizmi sifatida investitsiya fondlari va venchur fondlari taklif etiladi.