(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада товар-моддий захираларнинг моҳияти, уларни халқаро стандартлар бўйича уларни баҳолаш ва молиявий ҳисоботда очиб бериш тартиби ёритилган.