(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасида балиқ етиштиришнинг 2030 йилгача бўлган прогноз кўрсаткичларини ишлаб чиқиш масалалари ёритилган. Қорақалпоғистон Республикаси бўйича 2010-2023 йилларда балиқ ишлаб чиқариш ҳажми ва унга таъсир этувчи омиллар ўрганилган. Қорақалпоғистон Республикасида балиқ ишлаб чиқариш ҳажмининг 2030 йилгача бўлган прогноз кўрсаткичлари ишлаб чиқилган ва асосланган.