(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси пахта-тўқимачилик кластерларининг ишлаш кўрсаткичлари муҳокама қилинади ва таҳлил қилинади. Пахта-тўқимачилик кластерлари фаолияти кўрсаткичларини 100 баллик тизимда баҳолашнинг амалдаги методологиясида айрим камчиликлар аниқланди.