(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada qurilish-pudrat tashkilotlarida buxgalteriya hisobini takomillashtirishning ahamiyati tadqiq qilingan. Tadqiqotlar natijasida qurilish-pudrat tashkilotlarida buxgalteriya hisobining muammolari aniqlangan va ularni bartaraf etish boʻyicha takliflar ishlab chiqilgan.