(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston-Xitoy munosabatlarining hozirgi holati, savdo-iqtisodiy, ijtimoiy-siyosiy va madaniy-gumanitar sohalarda hamkorlik aloqalari hamda kelajakda birgalikda amalga oshiriladigan ishlar yoritilgan. Shuningdek ikki mamlakat o’rtasida o’tgan davr mobaynida barcha sohalarda amaliy hamkorlik natijalari va ustuvor sohalarda qilinadigan ishlar qo’lami tahlil etilgan.