(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада профессионал таълим тизимида инновация, инновацион лойиҳалар ва уларни бошқариш бўйича мамлакатимизда олиб борилаётган ишлар тўғрисида назарий маълумотлар ва уларнинг амалий жиҳатлари очиб берилган.