(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада ободонлаштириш хизматларига алоҳида эътибор қаратилган бўлиб, қаттиқ маиший чиқиндиларни ташиб кетишни ташкил этиш ва улардан фойдаланиш соҳасида хусусий тадбиркорлик фаолиятини янада ривожлантириш борасида ҳали ҳал этилмаган қатор муаммолар мавжудлиги ҳамда ушбу муаммоларга алоҳида эътибор қаратиш муҳимлиги бўйича таклифлар ва тавсиялар берилган.