(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada xizmat ko‘rsatuvchi korxonalarning raqobatbardoshligini boshqarish mexanizmi aks ettirilgan. Xizmat ko‘rsatuvchi korxonalarning raqobatbardoshligining integral ko‘rsatkichi hisoblanishi berilgan.