(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada ayollarda shijoat, boshqaruvga ishtiyoq, mehnatsevarlik, qat’iyatlilik, mas`uliyat, muammolarni tizimli va ijobiy hal etish kabi qobiliyatlari ochib berilgan. Jumladan, ayollar tadbirkorligi ishlab chiqarishning chevarchilik, qandolatchilik kabi milliy-an`anaviy yo`nalishlarida rivojlanganligi tavsiflangan hamda Namangan viloyati kichik biznes sub`ektlari tarkibida ayol tadbirkorlar soni o`zgaririshini tahlil qiladigan.