(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Иқтисодиёт ва унинг субъектларининг ривожланишида иқтисодий ресурслар муҳим аҳамиятга эга. Мақолада меҳнат ресурсларининг аҳамияти, улардан фойдаланиш самарасини ошириш масалалари тўғрисида маълумотлар келтирилган.