(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada mamlakat mintaqlari iqtisodiy barqarorligiga va unga ta’sir etuvchi omillar o‘rganilgan. Shuningdek, maqolada Farg‘ona viloyati iqtisodiy ko‘rsatkichlari asosida ekonometrik tahlil amalga oshirilgan va tahlil natijalari asosida mintaqani yanada rivojlantirish toʻgʻrisidagi takliflar ishlab chiqilgan.