(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada agroklasterlar faoliyatini tashkil qilish va ularning samaradorligini oshirish borasida to‘plangan xorijiy tajribalar tizimlashtirilgan va ulardan mahalliy sharoitlarda foydalanish imkoniyatlari o‘rganilgan.