(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada biz korxonalarda ishlab chiqarish quvvatini innovatsion rivojlantirish mexanizmi toʻgʻrisidagi masalalarini koʻrib chiqamiz, ishlab chiqarish quvvatlarini tahlil qilish asosiy maqsad sifatida qabul qilingan. Zero, bu masala asosiy vositalarning bandligini taʼminlash, texnologik yangilanishlarni hisobga olgan holda ishchilarning mehnat unumdorligini oshirish masalalarini oʻrganish uchun dolzarbdir. Tahlillar va natijalar kompaniyaning texnologik yangilanishini hisoblash, ish jarayonining uzluksizligini taʼminlash va xodimlarning mehnat unumdorligini oshirish orqali amalga oshirildi. Ushbu usullardan foydalanganda korxonalar qoʻshimcha ijobiy iqtisodiy samara oladi degan xulosaga kelishdi.