(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон ҳудудлари бўйича кичик бизнес корхоналаридаги ишлаб чиқариш омиллари ўртасидаги мутаносиблик ҳолати таҳлил қилинган.