(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada tijorat banklarida buxgalteriya xisobi va hisobotida, sho’ba korxonalari uchun moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari haqida ma’lumotlar berilgan.