(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo`jalik mahsulotlarini ishlab chiqarish samaradorligiga ta`sir etuvchi omillar o`ziga xos guruhlarga ajratilib, guruhlardagi omillarning o`zaro bog`liqligining korrelyatsion-regression tahlili natijalari yoritib berilgan.