(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqola O'zbekistonda Moliyaviy Hisobotning Xalqaro Standartlari (MHXS) o'tish jarayonini va uning mamlakatning barqaror iqtisodiy rivojlanishiga qanday ta'sir ko'rsatishi mumkinligini tahlil qiladi. MHXSga o'tishning asosiy bosqichlari, duch keladigan muammolar va ularning potensial yechimlari ko'rib chiqiladi. Shuningdek, ushbu o'tish jarayonining mamlakat iqtisodiyotiga ijobiy ta'siri va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari muhokama qilinadi. Maqola, O'zbekistonda MHXSga o'tish jarayonining muvaffaqiyatli amalga oshirilishi uchun zarur bo'lgan strategik yondashuvlar va chora-tadbirlarni ta'kidlaydi.