(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада жаҳон мамлакатларида соғлиқни сақлаш соҳасини молиялаштиришда тиббий суғуртани ташкил этишнинг концептуал асослари таҳлили амалга оширилган.