(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада тижорат банкларида мижозларга йўналтирилган маркетинг стратегиясини ишлаб чиқиш, банкларнинг иқтисодий барқарорлигини ошириш, банк тузилмалари рентабеллик даражасини ошириш ҳамда маркетинг коммуникацияси ва ўзаро муносабатлар омиллари таъсирини ҳисобга олган рақамли маркетинг технологиялари ва интернет банки тизимининг мижозлар билан коммуникация жараёнларини такомиллаштириш каби масалалар кўриб чиқилган. Шунингдек, “Ипотека-банк” АТИБнинг мижозлар билан ишлаш бўлими фаолиятини мижозлар томонидан баҳолаш натижалари ва“Ипотека-банк” АТИБнинг ижобий имижини яратиш чора-тадбирлари таҳлил қилинган. Тижорат банкларида мижозлар билан ишлаш бўлимининг фаолиятини такомиллаштириш бўйича хулоса ва таклифлар ишлаб чиқилган.