(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада кичик бизнес корхоналаридаги иқтисодий мутаносиблик ҳамда иқтисодий самарадорлигини баҳолашнинг услубий масалалари ёритилган.