(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada farmatsevtika sanoatida raqobatbardoshlikning ko‘p qirrali tomonlari ko'rib chiqilgan bo‘lib, ushbu sohada faoliyat yuritayotgan korxonalarning raqobatbardosh holatini baholashning asosiy mezonlarini aniqlashga qaratilgan. Bu farmatsevtika sanoatida raqobatbardoshlikka ta’sir qiluvchi omillar, shu jumladan innovatsiyalar, mahsulot sifati, bozorga kirish, moliyaviy ko‘rsatkichlar, strategik sheriklik va GxP amaliyotlari haqida ma’lumot beradi.