(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада инновацион ривожланишни аниқлашнинг асосий ёндашувлари: моҳияти, таркибий қисмлари ва турлари чуқур тадқиқ қилиниб назарий хулосалар ишлаб чиқилган.