(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada bozor konsepsiyasini ishlab chiqish, uni rivojlantirishni rejalashtirish, boshqarish, nazorat va tahlil qilish uchun marketing tadqiqotlarini amalga oshirishni, statistik tahlil qilish , texnologiyaning turi , ixtisoslashuv darajasi ko‘rib chiqilgan.