(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqola XXI-asrdagi raqamli inqilob sharoitida tijorat bank xizmatlarida amalga oshirilayotgan chuqur o'zgarishlarni o'rganadi. Texnologiyaning rivojlanishi va mijozlarning xohish-istaklarining o‘zgarishi bilan tijorat banklari xizmat takliflarini oshirish va raqobatbardoshlikni saqlab qolish uchun raqamli kanallar, innovatsion yechimlar va strategik hamkorlikni o‘zlashtirmoqda. Maqolada raqamli bank platformalarining paydo bo'lishi, mijozlar tajribasini oshirishga e'tibor, innovatsiyalar va texnologiyalarning o'rni, fintech hamkorligining ahamiyati hamda tijorat bankining kelajagini shakllantiruvchi tartibga solish va xavfsizlik masalalari yoritilgan.