(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada ilg‘or xorijiy davlatlar tajribalari, xo‘jalik yuritishning ijtimoiy-iqtisodiy sharoitlariga asoslangan turli shakllari, ko‘p tuzilmali iqtisodiyot, qishloq xo‘jaligi kooperatsiyasining turli shakllari, ijtimoiy taraqqiyotning turli bosqichlarida jamiyatning iqtisodiy ehtiyojlarini qondirish usullari o‘rganilgan va tadqiqot jarayonida turli tadqiqot metodlaridan foydalanilgan, shuningdek, mavzuga oid adabiyotlar tahlili va natijalar asosida fikr va mulohazalar berilgan.