(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqola raqamli texnologiyalar orqali yashirin iqtisodiyotga qarshi kurashishda xorij tajribasidan foydalanish yo‘nalishlariga bag‘ishlangan.