(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада юқори синф ўқувчиларини бизнес фаолиятига тайёрлашнинг назарий асослари ҳамда юқори синф ўқувчиларини бизнес фаолиятига тайёрлаш долзарб педагогик муаммо эканлиги, педагогик-психологик хусусиятлари, умумий ўрта таълим мактабларида ўқувчиларни бизнес фаолиятига тайёрлашнинг амалиётдаги ҳолати ёритиб берилган.