(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada Kichik biznes sub’yektlarini rivojlantirishda innovatsiyalardan foydalanishning horijiy mamlakatlar tajribalari va ularni mamlakatimizda qo‘llanish aspektlari va kichik biznesn sub’yektlarini rivojlantirishda innovatsiyalardan foydalanishning horijiy mamlakatlar tajribalarini mos jihatlarini O‘zbekiston Respublikasi iqtisodiyotiga tadbiq etish haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.