(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada byudjetdan tashqari pensiya jamg‘armalarining tashkiliy tuzilishi, bu boradagi xalqaro tajriba, shuningdek, O‘zbekistonda pensiya va nafaqalarni moliyalashtirish manbalari tahlili amalga oshirilgan. Pensiya jamg‘armalarining hisobini takomillashtirish bo‘yicha ba’zi mulohazalar berilgan.