(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqola korxona faoliyatiga ta’sir qiluvchi mehnat resurslarining ta’siriga bag’ishlangan. Mehnat resurslari sifatini oshirish korxonaning ijtimoiy-iqtisodiy samaradorligini oshirishga yordam beradi.