(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada bank tizimida oxirgi yillarda amalga oshirilayotgan islohotlar hamda muammolar o‘rganildi. Mavjud adabiyotlarni o‘rganib, hozirgi kunda mamlakatimizda bank tizimining rivojlanishiga ta’sir qilayotgan muammolarni aniqlaymiz va ushbu kamchiliklarni bartaraf qilishda kerakli islohotlar va strategiyalarni ishlab chiqamiz.